Alt på Stell AS - Webshop
Villervalla går opp til 122 i den nye kolleksjonen
Philips Avent kommer med en ny generasjon av smokker. Ultra Air er lettere, har mykere kanter og tut med myk tekstur. Smokken har også mer luftgjennomstrømning slik at den sensitive huden til barnet holder seg tørr. 98% av spedbarn tar smokken, dette er vår høyeste akseptrate. Smokkene kommer også i et praktisk steriliseringsetui, alt du trenger for å sterilisere smokken er vann og en mikrobølgeovn. Ortodontisk og BPA-fri.
kr 95

Forbered deg på kamp mot ondskapens krefter med denne fantastiske BEN 10 Omni-utskyteren! Bare legg platen på Omnitrix, trykk på knappen og se når den skytes ut og forvandler seg til din favoritt-alien midt i svevet. De lander til og med på føttene, slik at du kan komme enda raskere i gang med å redde verden! Inneholder 1 Omnitrix og 2 figurplater.
kr 299

Forbered deg på kamp mot ondskapens krefter med denne fantastiske BEN 10 Omni-utskyteren! Bare legg platen på Omnitrix, trykk på knappen og se når den skytes ut og forvandler seg til din favoritt-alien midt i svevet. De lander til og med på føttene, slik at du kan komme enda raskere i gang med å redde verden! Inneholder 1 Omnitrix og 2 figurplater.
kr 299

Forbered deg på kamp mot ondskapens krefter med denne fantastiske BEN 10 Omni-utskyteren! Bare legg platen på Omnitrix, trykk på knappen og se når den skytes ut og forvandler seg til din favoritt-alien midt i svevet. De lander til og med på føttene, slik at du kan komme enda raskere i gang med å redde verden! Inneholder 1 Omnitrix og 2 figurplater.
kr 299

-MÅ KJØPES OG HENTES I BUTIKKEN- Mountain Melange Limited Edition! BeSafe iZi Go Modular The Modular Evolution! iZi Modular er det nye innovative bilbarnestolsystemet fra BeSafe, som barnet kan benytte fra nyfødt til ca fire år! BeSafe iZi Go Modular får utmerkelsen «Veldig god» for sikkerhet, noe som har resultert i en «Beste kjøp»-utnevnelse hos den britiske forbrukerorganisasjonen «Which?» Som Forbrukerrådet skriver: – Det som er enda mer imponerende, er at babystolen oppnår full pott både i front- og sidekollisjonstestene. BeSafe iZi Modular er et modulsystem som består av en ISOfix base og to bilbarnestoler. Disse er godkjent i henhold til den nyeste EU standarden (i-Size). Når barnet vokser ut av babysetet, benyttes neste sete på samme base. Basen kan tilpasses slik at barnet får bedre benplass når det blir større, slik at barn helt opp til ca fire år (105 cm) kan sitte bakovervendt i dette systemet. MEGET ENKEL MONTERING I BILEN BeSafe iZi Go Modular kan enkelt monteres på iZi Modular i-Size-basen. Klikk setet på basen og du er klar til å dra! BeSafe iZi Go Modular kan også installeres med trepunktsbelte. KOMFORTABELT FOR BARNET Den unike kombinasjonen av mykt materiale og EPS, sammen med myk polstring i trekket, gjør BeSafe iZi Go Modular til en komfortabel bilbarnestol for ditt barn. Babystolen har også en stor og forbedret solskjerm med ventilasjon og solbeskyttelse 50+. SVÆRT GOD SIKKERHET BeSafe iZi Go Modular beskytter barnet ditt svært godt i tilfelle en kollisjon skulle skje. Den forbedrede sidekollisjonsbeskyttelsen (SIP) møter de strenge kravene til UN R129 (i-Size). Med polstringen i hodestøtten som brukes fra ca 0-3 måneder, forbedret sidekollisjonsbeskyttelse (SIP+) og babyputen beskyttes babyen på den aller beste måten. BESAFE IZI GO MODULAR TRAVEL SYSTEM BeSafe iZi Go Modular kan enkelt løftes inn og ut av bilen eller festes på vognunderstell. Babystolen er kompatibel med et bredt utvalg av de mest populære barnevognene. Se liste med kompatible barnevogner under egen fane. NY DESIGN PÅ BESAFE IZI GO MODULAR I-SIZE – NÅ TILGJENGELIG MED WHITE EDGE-DETALJ Vi er glade for å introdusere en ny design på BeSafe iZi Go Modular i-Size. For at denne bilbarnestolen skal passe perfekt til iZi Modular i-Size-småbarnsstolen og iZi Flex FIX i-Size-beltestolen, har vi oppdatert designen med en elegant, hvit kant, som gjør at familien ser komplett ut. Tilgjengelig fra midten av april 2018.
kr 2 999

-MÅ KJØPES OG HENTES I BUTIKKEN- Mountain Mélange Limited Edition iZi Modular i-Size The Modular Evolution! iZi Modular er det nye innovative bilbarnestolsystemet fra BeSafe, som barnet kan benytte fra nyfødt til ca fire år! Bilbarnestolen iZi Modular i-Size har fått utmerkelsen «Good» i ADAC / Stiftung Warentest i mai 2016. BeSafe iZi Modular i-Size er et modulsystem som består av en ISOfix base og to bilbarnestoler. Disse er godkjent i henhold til den nyeste EU standarden UN R129 (i-Size). Når barnet vokser ut av babysetet, benyttes neste sete på samme base. Basen kan tilpasses slik at barnet får bedre benplass når det blir større, slik at barn helt opp til ca fire år (105 cm) kan sitte bakovervendt i dette systemet. BeSafe har barnets sikkerhet i fokus når vi utvikler nye bilbarnestoler. Disse kollisjonstestes både digitalt, virituelt og i forskningsinstitutter, for å gjøre setene så sikre som mulig . BeSafe er stolte over å lansere nyheten iZi Modular og håper du vil like den enkle monteringen, sikkerheten for barnet samt muligheten for å tilpasse stolen etterhvert som barnet vokser. MEGET ENKEL MONTERING I BILEN BeSafe iZi Modular i-Size kan enkelt monteres på iZi Modular i-Size basen. Klikk setet på basen og du er klar til å dra! iZi Modular i-Size kan brukes både bakovervendt og fremovervendt. Bakovervendt anbefales så lenge som mulig og gjerne til 4 år. KOMFORTABELT FOR BARNET Med den justerbare nakkestøtten og internbeltene samt bodyhugger tilpasser iZi Modular i-Size seg barnet ditt når hun/han vokser. Stolen har magneter som enkelt holder internselene unna når de ikke er i bruk, og med sine gode liggeposisjoner mener vi at denne bilbarnestolen er det perfekte valget for ditt barn. SVÆRT GOD SIKKERHET BeSafe iZi Modular i-Size presterer veldig godt i kollisjonstester og møter de strenge kravene til sidekollisjonsbeskyttelse i UN R129 (i-Size). Med SIP+ (Side Impact Protection +) plassert på siden av stolen, mot bildøren, øker sikkerheten hvis en sidekollisjon skulle skje.
kr 3 799

Kombi vogn med bæreveske
kr 799

Hvilket ekkelt Flushie-monster er det som gjemmer seg i urinalen? Fyll på vann og rist godt, og se hvilken figur som kommer frem. Det er 100 forskjellige figurer og du kan samle dem alle! Urinal 5 figurer hvorav tre av dem gjemmer seg i urinalen Alder: fra 4 år
kr 149

Morsomme snap-on armbånd med vendbare paljetter - som barna vil elske! Armbåndene "snapes" på håndleddet, og er dekket av små paljetter i to forskjellige farger. Vend på paljettene, de skifter farge og du kan lage egne mønstre. Mål: 5 x 27 cm Alder: fra 4 år Selges en og en, og assortert og plukkes basert på tilgjengelig sortiment. Det er ikke mulig å velge farge.
kr 35

Bamser med vendbare palijetter.
kr 99

Dagbok med vendbare palijetter.
kr 149

-50%
Behagelig jakke med glidelås og lommer foran. Ribb i halsen,rundt livet og ved armene. French terry, 60% bomull 40% polyester Vaskes ved 40°C.
Før: 359 kr 180

-50%
Behagelig jakke med glidelås og lommer foran. Ribb i halsen,rundt livet og ved armene. French terry, 60% bomull 40% polyester Vaskes ved 40°C.
Før: 359 kr 180

De supersøte L.O.L glitterdukkene gir deg hele 7 overraskelser! For å møte din nye venn, må du pakke henne ut av ballen. Når du pakker opp ballen, finner du små hint i form av klistremerker til hvilken dukke du har fått. Men vent! Det er ikke alt, det er en overraskelse til! For å avsløre den siste overraskelsen, må du bade eller mate henne - kanskje hun skifter farge? Det følger med en liten oversikt hvor du kan se alle de fine tingene du kan samle på. Inkluderer: Klistremerke med hemmelig beskjed, samleklistremerker, vannflaske, sko, klær, motetilbehør og en Tots-dukke med vannoverraskelse. Fra 6 år.
kr 169

-30%
En av våre bestselgere! Fin lue med knyting og god passform som sitter godt over ørene. Passer veldig fint sammen med votter og tøfler fra Lillelam. Denne matcher også sparkedressene og seledressene. Passer fint for både gutter og jenter. Produktet er laget i 100% merinoull som kan maskinvaskes på 40° C ullvask.
Før: 349 kr 244

-30%
Nyhet.Varm og myk lue i 100 prosent merinoull med den perfekte passform.
Før: 349 kr 244

-37%
Før: 159 kr 100

-37%
Før: 159 kr 100

-Må hentes i butikk- Ved bestilling er det ca 1-2 ukers leveringstid Med bærebagen så er Urban Jungle en super vogn som kan brukes fra nyfødt og ut vognperioden.
kr 1 899

-Må hentes i butikken- Ved bestilling er det ca 1-2 ukers leveringstid. Med bærebagen så er Urban Jungle en super vogn som kan brukes fra nyfødt og ut vognperioden.
kr 1 899

Må hentes i butikken Ved bestilling er det ca 1-2 ukers leveringstid Mountain Buggy Nano er den kompakte reisevognen, perfekt for familier som stadig er på farten. Sammenlagt er Nano meget smidig å oppbevare og får plass i de fleste bagasjerom. Takket være de innebygde adapterene kan du dessuten enkelt bruke den sammen med en babybilstol og får dermed et praktisk travel system. - Kompakt og lett - Enkel sammenlegging med to knappetrykk - Praktisk reiseveske inngår - Bekvemt og romslig sete - Bakhjulsfjæring - 4 x 6" EVA-hjul med dreibare og låsbare forhjul - Justerbar fotstøtte - Helling i 2 posisjoner - Fotbrems - Beskyttende sufflett med utfellbar solskjerm - Mulighet for travel system* (innebygde adaptere) * Kompatible babybilstoler: Mountain Buggy Protect, Phil&Teds Alpha, Graco Snugride Click Connnect 22 + 35, Peg Perego Primo Viaggio, Maxi-Cosi Pebble, Maxi-Cosi Cabriofix, Maxi-Cosi Mico, Safe 'n' Sound Unity og Chicco Keyfit. Vekt: 5,9 kg Maksvekt: 20 kg Håndtakshøyde: 98 cm Vognens bredde: 54 cm Mål sammenlagt: 51,5 x 56 x 30 cm
kr 2 850

Mountain Buggy nano duo er en helt fantastisk liten trille for to barn. Barna kan sitte ved siden av hverandre, men siden trillen har full liggestilling kan den også benyttes med en mykbag. Veier kun 9 kg og tar veldig liten plass sammenslått. Nano Duo er den perfekte løsningen for bylivets livsstil og på reise når man har to små barn. Lett å slå sammen Står av seg selv når den er sammenslått Perfekt for reiser og byturer Med bagen som kjøpes separat kan trillen brukes fra nyfødt Justerbar rygg Stor handlekurv under setet 5punktssele Justerbar fothvile Ekstra lang kalesje Svinghjul Tekstiler som er enkle å vaske Max vekt på barnet: 15 kg Mål: Oppslått (H x W x D) : 100cm x 73cm x 84cm Sammenbrettet (H x W x D) : 51.5cm x 73cm x 28cm
kr 5 499

Må hentes i butikken Ved bestilling er det ca 1-2 ukers leveringstid Mountain Buggy Urban Jungle Luxury Collection er en sportsvogn som kan leveres med dypbag, slik at du kan bruke den som duovogn. Bag kjøpes utenom. Stelleveske, stellematte og klips er inkludert i prisen! Mountain Buggy Urban Jungle Luxury Collection! Vi er stolte av å presentere den nye Urban Jungle: Luxury Collection! - Nå inkludert matchende stelleveske, stellematte og veskekroker! Mountain Buggy Urban Jungle Luxury Collection er de første vognene i den nye Urban Jungle V3 serien. Her Mountain Buggy tatt den bestselgende vognen og forbedret den på MANGE ulike områder! Hele 25 kg kapasitet (max 25kg sitte, max 9kg bag/ligge, max 15 kg reversibel sportsdel) NYTT: 1-Hånds Sammenlegging m/ gjemt automatisk rammelås NYTT: Blir mindre når du har lagt den sammen, nå 15 cm mindre enn forgjengeren! NYTT: Lettere vekt, nå kun 10,5 kg! NYTT: Håndbrems, med grønn/rød indikator (gå / stopp) NYTT: Stort "gear tray" under vognen, med vektkapasitet 10 kg! Dette er en handlekurv med oppbevaringslommer! NYTT: Premium, solide og varige canvas stoffer som er mykt og godt Nytt: Lekre lærdetaljer. NYTT: Matchende Stelleveske i Premium-kvalitet, inkludert stellematte og veskekroker, inkludert i prisen! NYTT: Avtagbart sitteunderlag, farget print på den ene siden, og sort på den andre siden Ny og forbedret demping Ny uttrekkbar fotstøtte Ny og forenklet roteringslås på fremhjul Frontbøyle kan åpnes som en port Fem punkts sikkerhetsbelter som er enklere for foreldrene - med justerbar skritt stropp Kikkevindu i kalesjen med magnet Kan monteres med bilsete (adapter må kjøpes utenom) Nytt - Kan monteres med food tray (matbrett) Nytt - Kan monteres med Carrycot Plus - En dypbag som også kan brukes som bakovervendt sete, slik at du kan bruke vognen som en reversibel sportsvogn!!
kr 7 490

Må hentes i butikken Ved bestilling er det ca 1-2 ukers leveringstid Urban Jungle fra Mountain Buggy er en lett trehjuling med svært gode trilleegenkaper. Den har vært en trendsetter i vognverden med sitt design og sine funksjoner. For en aktiv familie, det være seg på landet eller i byen, så er Urban Jungle et meget godt valg. Vognen har ett svingbart forhjul, som enkelt kan låses i fast posisjon. Dermed kan du enkelt tilpasse forhjulet i forhold til hvor du går tur. Vognen har en lett aluminiumsramme, har ettgrepshåndtak for enkel sammenslåing og en automatisk sikkerhetslås. Den regulerbare ryggen kan nesten legges helt ned, samt at den har justerbare 5-punktsseler og justerbar skrittreim. Vendbar sitteinnlegg, stor handlekurv med maxvekt på hele 5kg, regulerbart forbrett og regulerbart håndtak hvor bremsen sitter. Kalesjen har en utfellbar solskjerm og den har tittelukke som lukkes med magneter. Vognen har en flaskeholder på den ene siden, som følger med. Dempesystemet på vognen er nytt, og vognen har nå bedre demping enn tidligere utgaver. Vognen veier 11,5 kg og sittedelen tåler maks 25kg. Bærebag kan kjøpes separat. Med bærebagen så er Urban Jungle en super vogn som kan brukes fra nyfødt og ut vognperioden.
kr 5 999

-Må hentes i butikk- Ved bestilling er det ca 1-2 ukers leveringstid Mountain Buggy Terrain, inkl 2 stk ekstrahjul Mountain Buggy Terrain er en barnevogn som fungerer like bra i storbyer som i terreng. Ekstra store luftfylte 16-tommers hjul bak og et svingbart hjul foran (12 tommer) som du kan låse. Vognen inkluderer 2 stk ekstra bakhjul 12-tommer. På denne måten, kan du velge om du vil ha ekstra store bakhjul, eller tre hjul av samme størrelse Vognen har kalesje med uttrekkbar solbeskyttelse samt titteluke. Justerbar sittedel med fullt liggeleie og 5-punktsbelte. Justerbart håndtak med håndbrems. Dessuten har vognen fotbrems. Romslig varekurv med lokk. Flere lommer til småting. God fjæring for beste komfort. Inkluderer bøyle og 2 stk flaskeholdere Mountain Buggy Terrain er godkjent som joggevogn. Stelleveske i samme design følger med.
kr 7 490

Disse lekre koseklutene i myk velour fra My New Born serien er spesielt designet for de aller miste barna. Perfekt for et nyfødt barn, og til premature barn. Materiale: Velboa – 100% polyester Størrelse: 28 cm Vask: Maskinvask ved 30 grader Alder: 0+
kr 179

My Teddy Vognleke er en søt vognlenke til barnet ditt Materiale: Superbløt Velboa - 100% polyester Størrelse: Længde: 50 cm Vask: Maskinvask ved 30 grader Alder: 0+ år Produktet lever op til de danske samt europæiske sikkerhedskrav indenfor plysdyr: CE & EN71. My Teddy er et dansk selskap som designer kosedyr og babyprodukter til de minste. My Teddy har et bredt utvalg av produkter til babyer. De stiller høye krav til sikkerhet og produktene deres har derfor ingen små løse deler, på kosedyrene er øynene brodert for å unngå øyne som løsner og kan være til fare for barnet.
kr 199

-63%
Behagelig nattkjole 95% Økologisk bomull 5% elastan Vaskes ved 40°C.
Før: 269 kr 100

-50%
Lue i Pile Fleece. 100% polyester Vaskes ved 40°C.
Før: 169 kr 84

-50%
Ny modell! Pile fleece heldress i vind-og vannavisende stoff med glidelås og hette. Mulighet for å brette inn bein- og armer for å varme hendene og føttene til de små. 100% polyester Vaskes ved 40°C.
Før: 529 kr 264

-50%
Ny modell! Pile fleece jakke i vind-og vannavisende stoff med glidelås og lommer foran. 100% polyester Vaskes ved 40°C.
Før: 429 kr 214

Spennende racebane inspirert av Pysjheltene. Denne bilbanen er spesielt tilpasset de mindre barna, både når det kommer til kjøring og montering. Fjernkontrollene har turbo-funksjon som styrer hastigheten, noe som gir ubegrenset morsom lek sammen med Cat-Car og Gekko-mobile. Banen består av loop, svinger og rette strekninger. Banen inneholder spor som tilsammen er 6 m lange. Inneholder: •Bilbane •2 fjernkontroller •2 kjøretøy Detaljer: •Alder: fra 3 år
kr 999

Vår bestselger! Stort, deilig og mykt pledd som kan brukes både i vogn, bil, babyseng og som sengeteppe i barnesengen etter spedbarnsstadiet. Størrelsen på pleddet er 80 x 105 cm. Produktet er laget i 100% merinoull som kan maskinvaskes på 40° C ullvask
kr 699

-67%
Nydelig kjole med halvsirkel skjørt med kul popcorn-print. 95% Økologisk bomull 5% Elestane Vaskes ved 40°C
Før: 299 kr 100

-50%
Nydelig pysjamas sett med genser og bukse. Ribb ved armene og ved beina. 95% Økologisk bomull 5% elastan Vaskes ved 40°C.
Før: 359 kr 180

-50%
Pysjamas med fot. 95% økologisk bomull 5% elastan Vaskes ved 40°C.
Før: 279 kr 140

-Må hentes i butikken- 1-2 ukers leveringstid ved bestilling En utrolig gjennomtenkt vogn med mange egenskaper og et moderne utseende Pioneer er en romslig og robust duovogn som tilbyr alt du forventer av en barnevogn til baby og småbarn. Silver Cross Pioneer leveres med både liggedel og sittedel og er designet for både bymiljøer og turer i landlige omgivelser. Sittedelen er polstert i myk bambus og kan vendes slik at du selv bestemmer om barnet skal sitte vendt fra deg eller mot deg. Den lune liggedelen er også polstret i myk bambus, og holder en høy komfort slik at barnet også kan sove i vognen om natten ved behov. - Lær- og kromdetaljer på håndtaket. - Stor varekurv. - Lås- og roterbare framhjul. - Justerbar kalesje. - Punkteringfrie gummihjul med god fjæring for en komfortabel kjøreopplevelse. - Justerbar fotstøtte med anti-skli-overflate. - Superlett og kompakt sammenfoldet. - Forhøyet sitteposisjon. - Setet kan multijusteres med ènhåndsgrep. Ved kjøp av Silver Cross Pioneer får du med understell, sittedel, liggedel, kalesje, regntrekk, vindtrekk, koppholder, samt adaptere til bilstol som passer til Simplicity (Silver Cross), Besafe, Maxicosi, Cybex. Anbefalt alder: 0 måneder med liggedel, sittedel opp til 18 kg. Finnes i flere modeller: sort m/chrome understell, sort m/ graphite understell, blå m/chrome understell, rosa m/chrome understell, rosa m/graphite understell, rød m/chrome understell, rød m/graphite understell, sand m/chrome understell, grå m/chome understell og grå m/graphite understell Spesifikasjoner: Mål oppslått: L90 x B60 x H107 cm. Mål sammensfoldet: L86,5 x B60 x H33 cm. Vekt vognramme: 7,5 kg. Vekt sittedel: 2,5 kg. Vekt liggedel: 3,5 kg. Vekt totalt: 14,5 kg.
kr 9 998

TILBUDET GJELDER KUN MULBERRY! 1-2 ukers leveringstid ved bestilling Silver Cross Sleepover er en utrolig elegant barnevogn! Vognen har en lekker og klassisk stil, samtidig som den er meget moderne. Den er utrolig funksjonell og komfortabel. Liggedelen til Sleepover er romslig, med polstrede sider og en pustende madrass i bambus som gir høy komfort og regulerer temperaturen. Liggedelen gjøres enkelt om til sittedel (sportsvogndel) når tiden er inne for det. Den elegante rosetten som festes med magnet, kan fjernes og flyttes på om man ønsker det. Silver Cross Sleepover er en lettmanøvrert barnevogn der du selv kan velge om du vil ha barnet vendt mot deg eller fra deg. Vognen har store 14" luftfylte hjul og en romslig varekurv. Silver Cross Sleepover passer fra nyfødte og opp til barnet er 25 kg. Sleepover leveres komplett og alt dette følger med vognen når man kjøper den: Understell i crome, bærebag, sittedel (sportsvogndel), kalesje & trekk til bagen, stelleveske, regn- & vindtrekk, handlekurv, fotpose, bag og rosett. Finnes i tre design: Cadet Grey, Black Hadria og Mulberry Maksvekt bærebag: 9kg Maksvekt sportsvogndel: 25kg Maksvekt i handlekurv: 5kg Høyde: 109cm, sammenslått 46cm Bredde: 60cm Dybde: 110cm, sammenslått 81cm Vekt: understell 12kg, sittedel 9kg
kr 13 999

-Må hentes i butikken- 1-2 ukers leveringstid ved bestilling Silver Cross Wave søskenvogn. Silver Cross Wave er en meget spesiell kombinasjon av luksus og innovasjon, designet for å gi barnet den beste komfort samt sikkerhet fra nyfødt og opp til 25 kg. Silver Cross Wave er en unik barnevogn med luksuriøse detaljer som er utviklet for å kjøre to barn samtidig på en smidig og sikker måte. Silver Cross Wave har et patentert system (One plus One) som gjør det mulig å raskt og smidig endre Wave i 16 forskjellige kombinasjoner for å kjøre to barn samtidig på en sikker og bekvem måte. Dette gir hver familie muligheten til å finne sin løsning på transport av barn. Fra tvillinger eller søsken, liggende eller sittende og også sammen med babybilstoler. Silver Cross Wave er den perfekte barnevognen for familier med tvillinger eller små barn i tett alder der begge har behov for å kjøre barnevogn. Bagdelen har et robust og hardt skall for ultimat sikkerhet samtidigt som den er myk og vattert med trekk i naturlig bambus. Utstyrt med en uttagbar og vaskbar madrass samt to frittstående ventilasjonspunkter. - Aluminiumsunderstell for lav vekt - Trekk i høy kvalitet - PU-dekk - Låsbare svinghjul - Romslig sportsdel med flere helningsposisjoner - Inklusive 2 myggnett, 2 regntrekk, 1 koppholdere og 1 adapter som passer til Silver Cross Simplicity - Innovativ brittisk design - Stor sufflett med UPF 50+ - Full liggestilling på sportsdel - Sportsdelens ryggstøtte kan stilles inn i 3 forskjellige posisjoner Maks belastningsvekt: Fra nyfødt og opp til 25 kg for ett barn. To sittende barn 2 x 15 kg Maks belastningsvekt (varekurv): 5 kg Høyde håndtak: 96 - 109 cm Bredde: 60 cm med hjul Dybde: Lengde opp til 111 cm Mål oppsatt: 111 x 60 x 95-109 cm Mål sammenlagt: 94 x 60 x 38 cm Mål sportsdel: 25 x 48 cm Mål bagdel: 85,1 x 47 x 27,9 cm Mål understell: 96,5 x 53,4 x 29,2 cm Vekt understell: 10 kg Vekt bagdel 4,5 kg Vekt sportsdel: 4 kg Silver Cross Silver Cross Wave er en meget spesiell kombinasjon av luksus og innovasjon, designet for å gi barnet den beste komfort samt sikkerhet fra nyfødt og opp til 25 kg. Silver Cross Wave er en unik barnevogn med luksuriøse detaljer som er utviklet for å kjøre to barn samtidig på en smidig og sikker måte. Bagdelen har et robust og hardt skall for ultimat sikkerhet samtidigt som den er myk og vattert med trekk i naturlig bambus. Utstyrt med en uttagbar og vaskbar madrass samt to frittstående ventilasjonspunkter. - Trekk i høy kvalitet - Innovativ britisk design - Stor sufflett med UPF 50+ - Lærhåndtaket kan enkelt tas av - Bagdelen er bekvem og kan brukes som seng om natten - Ventilasjonspanel med vindu på sufflett - Luksuriøse og elegante detaljer - Passer fra nyfødt og opp til 6 måneder Mål bagdel: 85,1 x 47 x 27,9 cm
kr 13 999

-50%
Søt smekke med stjerne som kan brukes på begge sider. 95% økologisk bomull 5% elastan Vaskes ved 40°C.
Før: 89 kr 44

-50%
Kolleksjonen ‘Snøkrystall’ – består av kjole, genser, sparkedress og lue. Kjole snøkrystall har lange ermer og en stor sølvfarget snøkrystall på brystet. Denne ullkjolen til barn er laget i 100% merinoull av fineste kvalitet som kan maskinvaskes på 40° C ullvask.
Før: 599 kr 300

-30%
Kolleksjonen ‘Snøkrystall’ – består av kjole, genser, sparkedress og lue. Lue snøkrystall har en stor sølvfarget snøkrystall på forsiden. Produktet er laget i 100% merinoull av fineste kvalitet som kan maskinvaskes på 40° C ullvask.
Før: 279 kr 195

-30%
Lillelams bestselger! Deilig og myk sparkedress med glidelås som passer fint som trille- eller kjøredress. Ermer og ben kan brettes ned når barnet vokser. Produktet er laget i 100% merinoull som kan maskinvaskes ved 40° C ullvask.
Før: 699 kr 489

-30%
Nyhet. Deilig og myk sparkedress i 100 prosent merinoull av beste kvalitet.
Før: 799 kr 559

VED BESTILLING ER DET 1-2 UKERS LEVERINGSTID. Lekegrind produsert i furu. Farge: Hvit Polstret bunn. Høyde på bunn kan justeres etter ønske. Leveres med hjul med brems. Spesifikasjoner: Mål 80x100xH65 cm.
kr 1 499

Ved bestilling er det 1-2 uker leveringstid. Stellekommode fra det tradisjonsrike Norske selskapet Trekløver. Kommoden er produsert i fuktbestandig MDF, og leveres komplett med stellematte, badekar, såpeskål, avtappingsslange og hjul. Håndtakene er i stål og skuffeglidere i metall. Stellekommoden brukes som stellebord og badebord så lenge du har behov for det og kan lett omgjøres til vanlig kommode når barnet ikke lenger trenger stellebordet. Ben og møbelvinkel medfølger Følgende er inkludert: Leveres inkludert stellematte, badekar, såpeskål, avtappingsslange, hjul Produktspesfikasjoner: - Dimensjoner (HxBxD): 91x80x50 cm - Produsert av Norske Trekløver
kr 4 499

Twisty Petz er søte samlefigurer som forvandles fra søte dyr til flotte armbånd med en enkel vri. Samle dine favoritt Twisty Petz figurer og lag ditt helt eget unike armbånd! Figurene måler ca 7 cm i lengde. Anbefalt alder fra 4 år. Selges ass.
kr 119

Twisty Petz Babies er søte samlefigurer som forvandles fra søte dyr til flotte armbånd med en enkel vri. Samle dine favoritt Twisty Petz figurer og lag ditt helt eget unike armbånd! Figurene måler ca. 3,5 cm i lengde. Anbefalt alder fra 4 år. Selges ass.
kr 189

-30%
Ulllongs i den mykeste merinoull, som er kløfri og lett mot huden. 100% merinoull av høyeste kvalitet som kan maskinvaskes på 40° C ullvask.
Før: 299 kr 209

Myke og varme tynne sokker i deilig merinoull av høyeste kvalitet. Kommer i 2-pack og produktet kan maskinvaskes på 40° C ullvask. Sokkene finnes helt ned i str nyfødt 11-13. 80% merinoull, 17% polyamid, 3% elastan.
kr 199

Deilig myk strømpebukse i merinoull som ikke klør. Kan maskinvaskes på 40° C ullvask. 80% merinoull, 17% polyamid, 3% elastan.
kr 199

-50%
God vinterbukse med seler. Vanntett inntil 8000mm. Vindtett5000G/M2/24H (Våre ytterplagg inneholder ingen perfluorerade emner/fluorkarboner, untatt en polyuretan-coating på baksiden av klærne som gjør att vannet ikke kommer igjennom. Vi tester vår produktion før de forlater leverandøren for å forsikre oss om at det ikke inneholder perfluorerade emnen som PFOS og PFOA) Material 100% polyester Tvättråd Maskintvätt 40°C. Undvik sköljmedel.
Før: 539 kr 270

-50%
God vinterbukse med for og seler.Forsterkninger på kneet og bak. Regulerbart ved benet fra 98 og opp. Reflex på benet. Vanntett inntil 8000mm. Vindtett 5000G/M2/24H (Våre ytterplagg inneholder ingen perfluorerade emner/fluorkarboner, untatt en polyuretan-coating på baksiden av klærne som gjør att vannet ikke kommer igjennom. Vi tester vår produktion før de forlater leverandøren for å forsikre oss om at det ikke inneholder perfluorerade emnen som PFOS og PFOA) 100% polyester Vaskes ved 40°C. Unngå skyllemiddel
Før: 649 kr 324

-50%
God vinterdress med for.Forsterkninger på kneet og bak. Avtagbar hette. Borrelås ved armene så det er mulig å justere. Og tommelplass. Vanntett inntil 8000mm. Vindtett 5000G/M2/24H (Våre ytterplagg inneholder ingen perfluorerade emner/fluorkarboner, untatt en polyuretan-coating på baksiden av klærne som gjør att vannet ikke kommer igjennom. Vi tester vår produktion før de forlater leverandøren for å forsikre oss om at det ikke inneholder perfluorerade emnen som PFOS og PFOA) 100% polyester Vaskes ved 40°C. Unngå skyllemiddel
Før: 979 kr 490

-50%
God vinterdress med for.Forsterkninger på kneet og bak. Avtagbar hette. Borrelås ved armene så det er mulig å justere. Og tommelplass. Vanntett inntil 8000mm. Vindtett 5000G/M2/24H (Våre ytterplagg inneholder ingen perfluorerade emner/fluorkarboner, untatt en polyuretan-coating på baksiden av klærne som gjør att vannet ikke kommer igjennom. Vi tester vår produktion før de forlater leverandøren for å forsikre oss om at det ikke inneholder perfluorerade emnen som PFOS og PFOA) 100% polyester Vaskes ved 40°C. Unngå skyllemiddel
Før: 1 039 kr 520

-50%
God vinterjakke med for.Regulerbar i armene ved borrelås. Avtagbar og justerbar hette. Reflex på armene og stjernen på armen. Vanntett inntil 8000mm. Vindtett 5000G/M2/24H (Våre ytterplagg inneholder ingen perfluorerade emner/fluorkarboner, untatt en polyuretan-coating på baksiden av klærne som gjør att vannet ikke kommer igjennom. Vi tester vår produktion før de forlater leverandøren for å forsikre oss om at det ikke inneholder perfluorerade emnen som PFOS og PFOA) Material 100% polyester Tvättråd Maskintvätt 40°C. Undvik sköljmedel.
Før: 819 kr 410

-50%
God og varm vinterlue med stjerneprint. Fleecefor inni. Reflex i nakken. Vanntett inntil 8000mm. 100% polyester Vaskes ved 40°C. Unngå skyllemiddel
Før: 249 kr 124

-50%
God vinterjakke med for.Regulerbar i armene ved borrelås. Avtagbar og justerbar hette. Reflex på armene og stjernen på armen. Vanntett inntil 8000mm. Vindtett5000G/M2/24H (Våre ytterplagg inneholder ingen perfluorerade emner/fluorkarboner, untatt en polyuretan-coating på baksiden av klærne som gjør att vannet ikke kommer igjennom. Vi tester vår produktion før de forlater leverandøren for å forsikre oss om at det ikke inneholder perfluorerade emnen som PFOS og PFOA) Material 100% polyester Tvättråd Maskintvätt 40°C. Undvik sköljmedel.
Før: 819 kr 408

Voksi® Active er Voksis eksklusive nyhet denne sesongen. Voksi® Active er den perfekte vognposen for den aktive familien som er mye utendørs. Materialene er nøye utvalgte for å gi barnet ditt den beste komfort uansett vær. Kombinasjonen av ull i bunnen og dun i den øvre delen sørger for at barnet holdes varm og tørr. Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper. Dun inneholder mye luft noe som gjør den svært varmeisolerende og gir den evnen til å transportere bort fuktighet raskt. Dette gjør at temperaturen holdes stabil. Produktinformasjon: Alle materialer er godkjente og sertifiserte etter Oeko-Tex 100, Class 1 Lengde: 100 cm – 125 cm med forlengerdel Vannsøyle: = 8000 mm, Pusteegenskaper: 4000 g/m2/24h; Vindmotstand: <5 Lm2s Antiskli-materiale på undersiden Forhåndsskjærte hull til vognseler Reflekser gjør turen trygg Praktiske lommer med glidelås Fotenden kan åpnes helt Kommer med forlengerdel
kr 2 699

Voksi® Baby Wrap passer de fleste baby-bilstoler og barnevogner. Smarte åpninger i ryggen gjør det enkelt å justere til barnevognen eller baby-bilstolen. Hvordan passer babyteppet Voksi® Baby Wrap til deg og barnet ditt? Da vi utviklet Voksi® Baby Wrap, var målet vårt å tilby foreldre som ofte reiser med barnet sitt en løsning som holder barnet komfortabelt og beskyttet i baby-bilstolen, uten at det skulle gå på bekostning av barnets sikkerhet i bilbarnestolen. Ved å by på åpninger i ryggen, og forhåndsåpnede hull i ulike høyder for internbeltene, lar dette babyteppet deg plassere bilbarnestolens internbelter i riktig posisjon uten å legge et ekstra, tykt lag mellom barnet ditt og internbeltene. I tillegg beskytter Voksi® Baby Wrap barnet i barnevognen, gjennom det lille og skjøre barnets første leveår. Unik kombinasjon av materialer Alle produktdeler i Voksi® Baby Wrap er sertifiserte etter Oeko-Tex® Standard 100, Class 1, noe som sikrer at barnet er omgitt av materialer uten skadelige stoffer eller giftige kjemikalier. For å gi barnet høyeste grad av komfort, er inner- og yttertrekket i Voksi® Baby Wrap laget av 100 % myk bomull som puster og som holder barnet i en behagelig temperatur. Produktegenskaper for enkel hverdag I tillegg til høykvalitetsmaterialer, byr Voksi® Baby Wrap på smarte måter for å lukkes og omslutte barnet ditt. Med borrelåser på fire steder kan du være trygg på at Voksi® Baby Wrap forblir lukket når du ønsker det. Samtidig kan du enkelt åpne det med et raskt håndgrep, så du enkelt kan justere Voksi® Baby Wrap etter temperaturen og barnets behov. Åpningene på baksiden gjør det enkelt å plassere baby-bilstolens eller barnevognens internbelter riktig, og åpningene i ulike høyder lar deg bruke Voksi® Baby Wrap gjennom hele bruksperioden til baby-bilstolen din.
kr 599