Babyleker
Du er her: Forsiden > Babyleker
Åtte myke sider med moro! Lamaze Classic Discovery-boken inneholder vennlige og søte karekterer fra skog og hav. Full av overraskelser for barnet å røre og føle. Boken inneholder myke teksturer, lyse farger og lyder for å oppmuntre barnet til å utforske.
kr 189
- +
Barnet ditt vil elske å se Flipping Felipe fra Lamaze riste på halen sin. Dra i den hvite ringen for å se halen hans riste frem og tilbake. Barnet ditt kan også oppdage hans klembare nese og raslende finner. Biteringen er god for barnet å tygge på når tannkjøttet klør. De lyse fargene, kontrastmønstrene og de flere teksturene oppfordrer barnet ditt til å utforske. Klipps han til barnevogna og la oss ta en tur sammen.
kr 249
- +
Det er plasketid! Fyll opp raketten med vann og se vannet fosse ut som en fontene. Perfekt å leke med både inne og ute. Raketten fra Toomies passer for barn som er 12 måneder og oppover.
kr 249
- +
Morsom høne med påfestet tralle. Den har hjul, slik at man kan dytte den bortover gulvet. Det følger med ett Kylling i ett egg,. som kan settes nedig trallen. Når du tipper på trallen, så detter egget ut. Anbefalt fra 9mnd.
kr 225
- +
kr 89
- +