Babyleker
Du er her: Forsiden > Babyleker
Babygym laget av bøketre og behandlet med vannbasert lakk. Mange søte detaljer for babyen å konsentrere seg om og ta på. Kan høydejusteres til 42, 47 eller 55 cm. Bredden varierer mellom 46 og 54 cm. Produsert i Tyskland. Fra 0 mnd.
kr 599
- +
Åtte myke sider med moro! Lamaze Classic Discovery-boken inneholder vennlige og søte karekterer fra skog og hav. Full av overraskelser for barnet å røre og føle. Boken inneholder myke teksturer, lyse farger og lyder for å oppmuntre barnet til å utforske.
kr 189
- +
Freddie Firefly er enkel å holde i for små hender, takket være vingene og det myke hode. Vingene kan barnet trygt tygge på, perfekt for såre gommer. Den gjennomsiktig pod`en lager lyd når leken ristes på. Lyse sterke farger som fanger oppmerksomheten og ulik tekstur innbyr til utforsking. De små vil glede seg over alle de forskjellige lydene Freddie lager når han ristes på, dette skaper en engasjerende, multi-sensorisk opplevelse for den lille.
kr 299
- +
Lamaze Gardenbug håndleddsrangle og fot-finner er moro for barnet. Søte, fargerike insekter kravler forsiktig rundt barnets håndledd, som festes enkelt og trygt med velcro-faner. Fortryllende rasling, kontrastmønstre og lyse farger stimulerer syn og hørsel. De myke materialene er trygge for barn å tygge på. - Stimulerer syn-, hørsel- og den taktile sansen. - Trygge materialer. - Passer fra 0mnd+.
kr 299
- +
Designet med utvikling i tankene. Lamaze Tug and Play Knot er perfekt for små hender å gripe tak i, holde og dra i, for å bygge øye-hånd koordinasjon og styrke. Babyen kan utforske mange forskjellige fine farger, morsomme lyder og forskjellige teksturer som stimulere syn-, hørsel-, og den taktile sansen. Den pulserende knuten inneholder et speil som hjelper babyen med å gjenkjenne samt leke peek-a-boo. Med klippsen kan leken feste på f.eks. barnevognen eller bilstolen, så er den lille alltid underholdt.
kr 225
- +
Mamma-skilpadden fra Toomies med fire søte, små skilpaddeunger. Skilpaddeungene holder seg fast på skallet til mammaen, så vel som rundt på badekaret. De spruter også vann for å gjøre badingen morsommere. Ta skallet av mamma-skilpadden for å finne fire ben man kan helle vann med.
kr 249
- +
Det er plasketid! Fyll opp raketten med vann og se vannet fosse ut som en fontene. Perfekt å leke med både inne og ute. Raketten fra Toomies passer for barn som er 12 måneder og oppover.
kr 249
- +
Morsom høne med påfestet tralle. Den har hjul, slik at man kan dytte den bortover gulvet. Det følger med ett Kylling i ett egg,. som kan settes nedig trallen. Når du tipper på trallen, så detter egget ut. Anbefalt fra 9mnd.
kr 225
- +
kr 89
- +
Hvem vil ha iskrem? Vil du ha en kule…eller to? Bare drypp litt badesåpe i beholderen, legg til vann og dra i spaken og se. Følg med mens den lille fabrikken fra Toomies lager skummede kuler til deg! Passer for barn fra 18 måneder og oppover.
kr 449
- +