Babyleker
Du er her: Forsiden > Babyleker
Åtte myke sider med moro! Lamaze Classic Discovery-boken inneholder vennlige og søte karekterer fra skog og hav. Full av overraskelser for barnet å røre og føle. Boken inneholder myke teksturer, lyse farger og lyder for å oppmuntre barnet til å utforske.
kr 189

Barnet ditt vil elske å se Flipping Felipe fra Lamaze riste på halen sin. Dra i den hvite ringen for å se halen hans riste frem og tilbake. Barnet ditt kan også oppdage hans klembare nese og raslende finner. Biteringen er god for barnet å tygge på når tannkjøttet klør. De lyse fargene, kontrastmønstrene og de flere teksturene oppfordrer barnet ditt til å utforske. Klipps han til barnevogna og la oss ta en tur sammen.
kr 249

Freddie Firefly er enkel å holde i for små hender, takket være vingene og det myke hode. Vingene kan barnet trygt tygge på, perfekt for såre gommer. Den gjennomsiktig pod`en lager lyd når leken ristes på. Lyse sterke farger som fanger oppmerksomheten og ulik tekstur innbyr til utforsking. De små vil glede seg over alle de forskjellige lydene Freddie lager når han ristes på, dette skaper en engasjerende, multi-sensorisk opplevelse for den lille.
kr 299

Lamaze Gardenbug håndleddsrangle og fot-finner er moro for barnet. Søte, fargerike insekter kravler forsiktig rundt barnets håndledd, som festes enkelt og trygt med velcro-faner. Fortryllende rasling, kontrastmønstre og lyse farger stimulerer syn og hørsel. De myke materialene er trygge for barn å tygge på. - Stimulerer syn-, hørsel- og den taktile sansen. - Trygge materialer. - Passer fra 0mnd+.
kr 299

Designet med utvikling i tankene. Lamaze Tug and Play Knot er perfekt for små hender å gripe tak i, holde og dra i, for å bygge øye-hånd koordinasjon og styrke. Babyen kan utforske mange forskjellige fine farger, morsomme lyder og forskjellige teksturer som stimulere syn-, hørsel-, og den taktile sansen. Den pulserende knuten inneholder et speil som hjelper babyen med å gjenkjenne samt leke peek-a-boo. Med klippsen kan leken feste på f.eks. barnevognen eller bilstolen, så er den lille alltid underholdt.
kr 225

Waddling Wade er designet for å utvikle og stimulere sansene. Trekk i den hvite ringen for å få Wade sine andeføtter til å samle seg. Wade lager raslelyder når han blir ristet i. De sterke fargene og mønstrene vil fascinere barnet ditt når barnets syn utvikler seg. Ta han med deg overalt, for han festes enkelt til barnevogna!
kr 299

Det er plasketid! Fyll opp raketten med vann og se vannet fosse ut som en fontene. Perfekt å leke med både inne og ute. Raketten fra Toomies passer for barn som er 12 måneder og oppover.
kr 249

Hide & Suueak Eggs fra Tomy Toomies er en morsom leke for små barn fra 6 måneders alder. FInn riktig skall med riktig farge, og plasser dem på rett plass i eggekartongen, og Sora vil gi fra seg et pip når man trykker på toppen av egget.
kr 125

Underholdende badeleke fra Tomy med 9 stk forkjellige blekkspruter. Hell vann med den store. De små brukes som vannsprøyter. Blekkspruter er nummererte og kan sorteres. Fester med sugekopper på badekar. Kreativ badeleke som stimulerer barnets fantasi. Passer barn fra 12 måneders alder.
kr 299

Pick'n'Pop er en heftig aktivitetsleke der barnet trykker på håndtaket så popper det fargerike boller ut, en om gangen. Prøv å løp i kapp med dem og rull over med leken så samles de opp igjen. Oppmuntre barnet til bevegelse og lek! Inkluderer 5 baller. Mål: 15 x 42.5 x 26 cm. Anbefalt alder: Fra 18 måneder. Benyttes under tilsyn av voksen.
kr 349

Heftig piratskip å leke med i badekaret. Piratskipet har mange morsomme funksjoner og kan skyte ut vann med kanonen, sprute vann med blekkspruten, slippe ned kapteinens livbåt i vannet eller snurre på hjulet og du heller vann på det. Mål: 27 x 20 x 19 cm. Anbefalt alder: 18 måneder. Benyttes under tilsyn av voksen.
kr 349

Morsom høne med påfestet tralle. Den har hjul, slik at man kan dytte den bortover gulvet. Det følger med ett Kylling i ett egg,. som kan settes nedig trallen. Når du tipper på trallen, så detter egget ut. Anbefalt fra 9mnd.
kr 225

Underholdende badeleke fra Tomy med en delfin som kan sprøyte vann. Kreativ badeleke som stimulerer barnets fantasi. Passer barn fra 9 måneders alder.
kr 149

kr 89

Dette er Mr. Shopbot, som elsker å shoppe. Mat den med mynter og trykk på munnen for å høre den tygge og rape. Scann maten på armen og få veksel penger tilbake. Kjempe morsomt for barna fra 18mnd.
kr 399