L.O.L
Du er her: Forsiden > Leker > L.O.L
L.O.L. Surprise-dukkene har fått en fantastisk makeover - EKTE HÅR! Med L.O.L. Hair Goals får du hele 15 overraskelser! Den nye kolleksjonen handler om forvandling - fra nye overraskelser til nye måter å pakkeut overraskelsene på. Den nye hårsprayflasken kan forvandles til en salongstol, et display, dukkestand eller en veske. Samle alle de 12 karakterene - 10 dukker med ekte hår og 2 glitterati. For å avsløre den siste overraskelsen, må du bade eller mate henne - kanskje hun skifter farge? Det følger dessuten med en liten oversikt hvor du kan se alle de fine tingene du kan samle på. Fra 6 år.
kr 279
- +
De supersøte L.O.L. Surprise! Biggie Pets er større og fylt med overraskelser inni som du aldri har sett før! Inne i håndveskekulen, gjemmer det seg en Biggie Pet, som kan bli til en ryggsekk eller en sparegris. Du får over 15 overraskelser som bl.a. kan inneholde et Pet-halsbånd du kan bruke som armbånd. Grav fram 2 eller 3 babyer fra sandkassen. Fra 6 år.
kr 549
- +
L.O.L. Surprise! POP-up-butikk gir en helt ny mulighet for å samle, vise fram og leke med Tot-dukkene, og den kan også brukes som veske. Med POP-up-butikken kan du vise fram hele 50 dukker. Settet inneholder også en eksklusiv dukke. Fra 6 år.
kr 749
- +
L.O.L Amazing Suprise er den ultimate utpakkingsopplevelsen. Du får flere lag av overraskelser og morsomme utpakkingsopplevelser, som enda ikke er sett i LOL Surprise-universet. Det tar over 1,5 time å pakke ut alle overraskelsene, og den inneholder hele 14 eksklusive dukker og kule overraskelser. Fra 6 år. Ventes inn i løpet av oktober.
kr 2 199
- +
I denne L.O.L.-veska gjemmer det seg en verden av overraskelser! Klistremerker, puffy stickers og massevis av viskelær. Inneholder alltid 3 deler.
kr 49
- +
De supersøte L.O.L glitterdukkene gir deg hele 7 overraskelser! For å møte din nye venn, må du pakke henne ut av ballen. Når du pakker opp ballen, finner du små hint i form av klistremerker til hvilken dukke du har fått. Men vent! Det er ikke alt, det er en overraskelse til! For å avsløre den siste overraskelsen, må du bade eller mate henne - kanskje hun skifter farge? Det følger med en liten oversikt hvor du kan se alle de fine tingene du kan samle på. Inkluderer: Klistremerke med hemmelig beskjed, samleklistremerker, vannflaske, sko, klær, motetilbehør og en Tots-dukke med vannoverraskelse. Fra 6 år.
kr 199
- +
Det er nå en ny type Pets, nemlig Fuzzy Pets! Det er hele 7 overraskelser gjemt i sjampoflasken! Men det er ikke alt! Fuzzy Pets er dekket av dunlignende hår som man enten kan skylle bort med vann eller beholde og style. For å avsløre den siste overraskelsen, må du mate eller bade din nye venn - kanskje den skifter farge? Grav i kattesanden for å se hvilket tilbehør du har fått! Det følger med en liten oversikt hvor du kan se alle de fine kjæledyree du kan samle på. Inkluderer: klistremerke md hemmelig beskjed, samleklistremerker, vannflaske, 2 stk. tilbehør og L.O.L. Surprise!™ kjæledyr med vannoverraskelse. Fra 6 år.
kr 249
- +
L.O.L Surprise Lils gir deg 5 helt nye overraskelser! Hvert lag gir deg hint til hvilken dukke du får. Får du en Lil søster eller bror ELLER et kjæledyr mon tro? Men det er slett ikke alt! For å avsløre den siste overraskelsen, må du bade eller mate henne – kanskje hun skifter farge? Samle dem alle eller finn favoritten din! Inkluderer: klistremerke med hemmelig beskjed, samlevennlige klistremerker, lite tilbehør, stort tilbehør og en L.O.L Lil sister, Lil Brother ELLER et Lil Pet – alle sammen med en vannoverraskelse! Fra 6 år.
kr 119
- +
Gikk du glipp av Punk Boi? Nå kommer L.O.L. Surprise GUTTER! L.O.L. Surpise gutter har mange overraskelser og ville funksjoner! Det gjemmer seg mange overraskelser inni og en helt ny måte å unboxe dukken din på. Men vent! Det er ikke alt! For å avsløre den siste overraskelsen, må du bade eller mate dukken din - kanskje han skifter farge? Det er 8 forskjellige karakterer å samle på. Dessuten følger det med en liten oversikt, hvor du kan se alle de fine tingene du kan samle på. Fra 6 år.
kr 199
- +
Pakk ut denne L.O.L Fizzy Surprise!™ og oppdag masse spennende overraskelser! Dypp det store, tofargede, boblende hjertet i vann for å møte de nye vennene dine! Denne spesielle utgaven inneholder en eksklusiv dukke, et eksklusivt kjæledyr, samt masse tilbehør. Ikke egnet til badekarbruk. Fra 6 år.
kr 549
- +
L.O.L Surprise! Holiday Glitter-dukkene gir deg hele 7 overraskelser! Dukkene har fått et helt nytt utseende og masse nytt tilbehør. Hvert lag av overraskelse gir deg hint om hvilken glitrende dukke du får. Men vent! Det er ikke alt! For å avsløre den siste overraskelsen, må du bade eller mate henne - kanskje hun skifter farge? Dessuten følger det med en liten oversikt hvor du kan se alle de fine tingene du kan samle på. Fra 6 år.
kr 239
- +
L.O.L. Surprise gir nå enda flere overraskelser! Emballasjen er formet som en curler og du vet ikke om du får en Lil Sister eller en Lil Pet! I tillegg er det hele 5 overraskelser gjemt i curleren! Når du pakker den opp, finner du små hint i form av klistremerker til hvilken av dukkene du har fått. Men vent! Det er ikke alt, det er en overraskelse til! For å avsløre den siste overraskelsen, må du bade henne - kanskje hun skifter farge? Curleren kan etterfølgende brukes som seng eller badekar. Det følger med en liten oversikt hvor du kan se alle de fine tingene du kan samle på. Inkluderer: klistremerke med hemmelig beskjed, samleklistremerker, et lite tilbehør, et stort tilbehør og L.O.L Surprise!™ Lil Sister eller Lil Pet med vannoverraskelse. Fra 6 år.
kr 119
- +