Koseklut
Du er her: Forsiden > Leker > My Teddy > Koseklut
Disse lekre koseklutene i myk velour fra My New Born serien er spesielt designet for de aller miste barna. Perfekt for et nyfødt barn, og til premature barn. Materiale: Velboa – 100% polyester Størrelse: 28 cm Vask: Maskinvask ved 30 grader Alder: 0+
kr 179
- +
Myk og søt sutteklut med tre koser hjørner og et hjørne hvor smokken kan festes. Produktspesifikasjon: - Materiale: Velboa - 100% polyester. - Størrelse: 35x35 cm + hjørner. - Vaskes på 30°c. - Alder: 0+. - Møter dansk og europeisk sikkerhet for kosedyr: CD & EN71.
kr 199
- +
My Teddy Koseklut Leopard er en søt koseklut til barnet ditt Søt og supermyk koseklut i velboa (100% polyester) med en liten tiger på toppen av kluten og giraffmønster . Barnets smokk kan lett festes i det ene hjørnet på kluten. Kosekluten har ingen løse deler, den har broderte øyne og kort pels slik at barnet trygt kan leke med den. Kosekluten er 35x35cm (+hjørner) Farge: Beige Maskinvaskes ved 30 grader My Teddy er et dansk selskap som designer kosedyr og babyprodukter til de minste. My Teddy har et bredt utvalg av produkter til babyer. De stiller høye krav til sikkerhet og produktene deres har derfor ingen små løse deler, på kosedyrene er øynene brodert for å unngå øyne som løsner og kan være til fare for barnet.
kr 199
- +
Myk og deilig sutteklut for de minste. Suttekluten har et hjørne hvor smokker kan festes, slik at smokken ikke blir borte. - Materiale: Supermyk Velboa - 100% polyester. - Str.: 35x35 cm + hjørner. - Maskinvaskes på 30°C. - Alder: 0+.
kr 199
- +