Alt på Stell AS - Webshop
Du er her: Forsiden > Nyheter
Skjær inn i det magiske slimet for å finne slimoverraskelser og hemmelige figurer! Det er nå helt nye typer slim, og du vet aldri hvilken overraskelse som kommer ut! Inneholder: Samlevennlig figur, overraskelsesslim. Fra 5 år.
kr 239

Med Poopsie poop-pakker kan du lage magisk enhjørningsslim! Med litt enhjørningsmagi og glitter kan du lage ditt helt egne, unike enhjørningsslim. Når du må gå, kan du oppbevare slimet i den samlevennlige poopsie-nøkkelringen. Kanskje er du heldig å få det ultrasjeldne enhjørningsglitteret! Det er over 15 forskjellige pakker å samle på. Inkluderer: 1 pakke enhjørningsmat, 1 pakke enhjørningsmagi, 1 skje, 1 flaske, 1 flaske luktende, mystiske dråper, 1 poop-nøkkelring og en oversikt over de forskjellige utgavene, du kan samle. Fra 5 år.
kr 249

Lag magisk enhjørningsslim med glittervesener! Klem glittervesenets kinn for å finne ut av om den spytter eller promper ut slim. Inneholder: Glittervesen med slim, vannflaske og luktende dråper. Fra 5 år.
kr 289

Gormiti er en verden fylt med magi, action og eventyr. Det er 15 forskjellige figurer å velge mellom. Hver figur kommer med et karakterkort og figurene måler 5 cm.
kr 79

Gormiti er en verden fylt med magi, action og eventyr. Det er 10 forskjellige figurer å velge mellom. Heltene er utstyrte med lydeffekter og våpen! Hver figur har sin egen unike mynt som kan brukes til armbåndet som kan tilkalle heltene dine. Dessuten kommer hver figur også med en kode som kan brukes på den interaktive appen. Figurene måler 8 cm.
kr 159

Iskrem print! Nydelig og mykt økologisk bomullstoff. 95% Økologisk bomull 5% Elastane Vaskes ved 40°C
kr 179

Bassenget er det perfekte stedet å tilbringe varme sommerdager. Inkl. basseng med 3 ringer, 132 x 28 cm, matchende badeball på 51 cm, badering på 51 cm og en lapp. Fra 2 år, men under oppsyn av en voksen.
kr 249

Flyt rundt i bassenget på den kuleste måten – i en (nesten) ekte Flamingo! Måler 1.42m x 1.37m x97 cm. Fra 3 år.
kr 279

Båt med 3 luftkamre og ventiler, slik at båten raskt kan blåses opp og tømmes for luft. Båten har tau hele veien rundt til å holde i, oppblåsbar I-bjelke-bunn, håndtak på buen, påsveisede åregafler og åreholdere. Inkl. 2 riflede årer (122 cm) i tre deler som er lette å sette sammen, låsring til åregaflene, 29 cm 2-veis pumpe med harmonikaslange med 3 munnstykker og reparasjonslapp. Båten har plass til 1 voksen og 1 barn (maks 120 kg) 196 x 102 x 33 cm. Fra 6 år.
kr 599

Kan blåse opp og tømme luft. Kan brukes til å blåse opp profesjonelle baller på opp til 0,5 bar. Pumper ved både opp- og nedgående bevegelser. Med tre koblingsstykker. Diameter: 37 cm.
kr 149

224x107 cm
kr 299

178x140 cm
kr 399

Sørg for at bassenget holder luft med disse INTEX-lappene. Inkl. 6 lapper.
kr 39

Flyt rundt i bassenget på den mest elegante måten – i en (nesten) ekte Svane! Måler 1.3m x 1.02m x 99cm. Fra 3 år.
kr 279

191x76 cm
kr 229

Tradisjonell frisbee til lek på stranden, i parken eller i hagen. Velg mellom mange flotte farger, 22 cm. I diameter.
kr 29

Hopp gjennom sommeren som en kenguru på denne morsomme kenguruballen med verdens gladeste ansikt. Hoppekenguruen finnes i blå eller rosa og har sterke håndtak.
kr 119

Tegn paradis på fortauet eller andre flotte tegninger med 20 forskjellige kritt. Nå kan du finne flotte farger i det store spann og fargelegge hele nabolaget. Fra 3 år.
kr 35

Til enhver hagefest er kubbespill et must! Det er et morsomt spill for alle aldre, hvor det gjelder å velte kongen først. Det er en enkel og gøy måte å få hele familien i gang ute i hagen. Fra 8 år.
kr 449

Det er det samme om du skal feire barnebursdag eller ha grillkveld i hagen, intet arrangement er komplett uten et slag ringspill. Spillet er gøy for alle - store som små! Og det er en morsom måte å øve på å bli god til å kaste og treffe! Fra 3 år.
kr 179

Det kommer ikke mange såpebobler uten såpeboblevæske - og såpebobler er det beste! Fyll opp med væsken og få massevis av bobler! Fra 3 år.
kr 29

kr 189

De klassiske såpeboblene! Det er klart for såpebobleshow! Dypp staven i såpeboblevæsken og vift den eller blås og se de fine såpeboblene fly rundt i luften. Fra 3 år.
kr 10

Det er ikke ordentlig sommer uten vannkrig! Bekjemp vennene dine med dette kule vanngeværet på 31 cm. Fyll opp geværet og treff vennene dine i en gøy vannkrig eller se hvem som kan skyte lengst! Fra 3 år.
kr 79

Det er ikke ordentlig sommer uten vannkrig! Bekjemp vennene dine med dette kule vanngeværet på 31 cm. Fyll opp geværet og treff vennene dine i en gøy vannkrig eller se hvem som kan skyte lengst! Fra 3 år.
kr 199

Det blir ikke ordentlig sommer uten en vannkrig! Overvinn vennene dine med dette kule vanngeværet på 62 cm. Vanngeværet har en vanntank, så man ikke må fylle opp geværet hele tiden. Fra 3 år.
kr 249