Uteleker
Du er her: Forsiden > Uteleker
17 deler. Inneholder bestikkskuff, kniver, gafler, skjeer og teskjeer. Mål: 25x19x3 cm. Av næringsmiddelgodkjent polyetenplast. Tåler oppvaskmaskin. Fra 1 år.
kr 99
- +
Plasto kaffesett til fire med 15 deler av høy kvalitet. Oppvaskmaskinstrygg og godkjent for matkontakt. Laget på Åland og er organisk. Inkluderer tallerkenhylle, fire kaffekopper, fire tallerkener, fire skjeer og en kaffekanne med lokket. Plastet er laget av sukkerrør som er 100% fornybart. Dette bidrar til å redusere CO2-utslipp og CO2-utslipp ved at sukkerrøret binder mer karbondioksid når den vokser enn produksjonen av råmaterialet. Fra 1 år
kr 149
- +
Tradisjonell frisbee til lek på stranden, i parken eller i hagen. Velg mellom mange flotte farger, 22 cm. I diameter.
kr 29
- +
Hopp gjennom sommeren som en kenguru på denne morsomme kenguruballen med verdens gladeste ansikt. Hoppekenguruen finnes i blå eller rosa og har sterke håndtak.
kr 119
- +
Til enhver hagefest er kubbespill et must! Det er et morsomt spill for alle aldre, hvor det gjelder å velte kongen først. Det er en enkel og gøy måte å få hele familien i gang ute i hagen. Fra 8 år.
kr 449
- +
Det kommer ikke mange såpebobler uten såpeboblevæske - og såpebobler er det beste! Fyll opp med væsken og få massevis av bobler! Fra 3 år.
kr 29
- +
kr 189
- +
De klassiske såpeboblene! Det er klart for såpebobleshow! Dypp staven i såpeboblevæsken og vift den eller blås og se de fine såpeboblene fly rundt i luften. Fra 3 år.
kr 10
- +