Utstyr
Du er her: Forsiden > Utstyr
Ved bestilling er det 1-2 uker leveringstid. Stellekommode fra det tradisjonsrike Norske selskapet Trekløver. Kommoden er produsert i fuktbestandig MDF, og leveres komplett med stellematte, badekar, såpeskål, avtappingsslange og hjul. Håndtakene er i stål og skuffeglidere i metall. Stellekommoden brukes som stellebord og badebord så lenge du har behov for det og kan lett omgjøres til vanlig kommode når barnet ikke lenger trenger stellebordet. Ben og møbelvinkel medfølger Følgende er inkludert: Leveres inkludert stellematte, badekar, såpeskål, avtappingsslange, hjul Produktspesfikasjoner: - Dimensjoner (HxBxD): 91x80x50 cm - Produsert av Norske Trekløver Ved kjøp av denne+ Kasper sprinkelseng , får du madrass med på kjøpet!
kr 4 499
- +
Testvinnende vognpose i ull og dun til vinterbruk Testvinneren* og favoritten Urban er en herlig vognpose med fyll i ull og dun. Med sitt elegante design ser Urban lekker ut i barnevogna og er samtidig den ultimate vinterposen med mange smarte funksjoner. Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper. Dun inneholder mye luft noe som gjør den svært varmeisolerende og gir den evnen til å transportere bort fuktighet raskt. Dette gjør at temperaturen holdes stabil. Testvinnende vognpose i ull og dun til vinterbruk Testvinneren* og favoritten Urban er en herlig vognpose med fyll i ull og dun. Med sitt elegante design ser Urban lekker ut i barnevogna og er samtidig den ultimate vinterposen med mange smarte funksjoner. Ull har den unike evnen at den transporterer fuktighet vekk fra babyens kropp. Ull puster og har suverene ventilerende egenskaper. Dun inneholder mye luft noe som gjør den svært varmeisolerende og gir den evnen til å transportere bort fuktighet raskt. Dette gjør at temperaturen holdes stabil. Testvinnende kombinasjon av nøye utvalgte materialer Vinterpose Anbefalt alder: Ca. 0-3 år uten forlengerdel, ca. 0-5 år med forlengerdel Lengde: ca 85 cm (115 cm med forlengerdel), bredde: ca 45 cm Kommer med forlengerdel Materialer i ull/dun Antiskli-materiale på undersiden Fotenden kan åpnes helt Posen kan brettes helt ut som et teppe/dyne Ferdige hull til vognseler Laget for å unngå kuldebro Laget slik at dunet holdes på plass
kr 2 399
- +
En veldig praktisk ekstra- og reisestol fra 2me. Stolen festet/henges enkelt på bordplaten. Det er sikkerhetssperrer for maksimal sikkerhet, med høy rygg for at barnet skal ha god komfort. Den slås raskt og enkelt sammen, og tar liten plass om man skal ha den med på reise. Stolen passer for barn som kan sitte selv. Stolen vant VG Familieklubbens test av reisestoler. Anbefales opp til 12 kg. Mål på stolen: Høyde: 35 cm Bredde: 38 cm Dybde: 54 cm Vekt: 2,1kg
kr 499
- +
Næringsrike måltider til babyen på en enkel måte Philips Avent Matlagingsmaskin SCF875 hjelper deg å forberede et sunt og hjemmelagd måltid som vil gi babyen din de vitaminene og næringsstoffene den trenger for å utvikle seg. Takket være de smarte funksjonene kan du tine, dampe, mikse eller varme opp maten. Enklere blir det ikke. 4 i 1: Forbered næringsrik babymat i en beholder. Matlagingsmaskinen har smarte funksjoner som gjør at du kan forberede sunn mat for babyen din på 1-2-3. Å lage mat har aldri vært enklere. Med en gang alleingrediensene er i beholderen kan du snu den og mikse alle ingrediensene sammen. Damp-funksjon: Gi babyen din så god og sunn mat som mulig. Å bruke damp i matlagingen er sunt. Dampen sirkulerer oppover fra bunnen av slik at alle ingrediensene får en jevn oppvarming. Varier konsistensen: Reguler tyggemotstanden på maten i henhold til babyens alder. Med Philips matlagingsmaskin kan du variere konsistensen fra å være hel fin til en blanding med mer tyggemotstand. Kapasitet: Forbered måltidet og spar det til senere. Takket være den store kapasiteten på 1 liter kan du lage opp til fire måltider på en gang. Dette gir deg muligheten til å servere et måltid og spare resten til senere enten i kjøleskapet eller fryseren. Enkel å vaske: Både beholderen og knivbladet kan vaskes i oppvaskmaskinen, noe som gjør produktet enkelt å holde rent. Smart alarm: Du vil høre et pip fra maskinen når maten er ferdig. Med en Philips Avent 4-i-1 Blender/Matlagemaskin lager du næringsrike måltider til babyen på en enkel måte! Sunn damping - Unik måte å dampkoke på for sunn matlaging Måltider på en enkel måte - Fra damping til miksing, alt gjøres i én praktisk kanne - Dampe, mikse, tine og varme opp hjemmelagde måltider - Lag opptil fire måltider om gangen med kannen på 1 liter - Kanne og mikserkniv som kan vaskes i oppvaskmaskin, og vannbeholder som er enkel å nå - Varselmeldinger med pipelyd Lag babymåltider for alle mattilvenningstrinn - Fra mos til stuing med biter – noe til alle stadiene - Profesjonell veiledning og utvalgte oppskrifter - Dr. Emma Williams velsmakende avvenningsoppskrifter - Oppdag næringsrike oppskrifter, morsomme videoer, tips og triks
kr 1 899
- +
kr 107
- +
Philips Avent Via beger 10pk er en ideell løsning for oppbevaring og mating av morsmelk og babymat. Begrene kan kobles på Philips Avent brystpumpen med en adapter, og deretter gjøres om til en tåteflaske. Begrene passer også godt til oppbevaring av babymat, nøtter, frukt o.l. Inneholder 10 kopper og lokk, og 2 adaptere.
kr 269
- +
Brystskjoldene er laget av svært fin, myk, lukt- og smaksfri silikon og beskytter mot såre eller sprukne brystvorter under ammingen. Formet slik at man får bedre hudkontakt med barnet. Laget av ultratynn silikon.
kr 89
- +
Ny "Premium" high-end flaskevarmer fra Philips Avent. Philips Avent Flaske og Matvarmer brukes til å enkelt og skånsomt varme opp en flaske med melk eller et matglass. Denne modellen varmer skånsomt opp flasken, og tar vare på næringen. Philips Avent Flaskevarmeren beregner varmetiden på melken/maten, og kan også brukes til å opprettholde varm temperatur i opptil 20 minutter. Når 20 minutter har gått skrur den seg automatisk av! Ny premium modell Varmer skånsomt opp ett matglass eller en flaske Beregner selv varmetid Gir perfekt mat temperatur, og opprettholder denne i 20 minutter Auto av - Kan brukes til oppvarming av både melk og matglass - Kompatibel med flasker og beholdere fra Philips Avent - Oppvarmingstid ca 10 min pr dl. - Innstilling for skånsom tining for babyflasker - "Always Safe Milk Tempearture" innstilling - Enkel i bruk - Varmer opp raskt og jevnt - Enkel å bruke med nyttig oppvarmingsveiledning - Kan også brukes til å holde melk eller mat ved riktig temperatur, så den er klar når du trenger den - Automatisk av - Lys indikator som viser når flasken/maten er klar.
kr 999
- +
Forbereder, fukter og lindrer. Kremen er babyvennlig og trenger ikke fjernes før amming. Gir fuktighet til og mkgjør tørre og sensitive brystvorter. Ved påføring en eller to ganger om dagen mens du er gravid forberedes huden på amming. Ved påføring etter fødselene mellom amming, hjelper kremen til å holde huden sunn og smidig. Produktspesifikasjoner: - Kokosolje og Aloe Vera er begge naturlige ingredienser som vil tilføre huden fuktighet og gjøre brystvortene myke. - Medilan™ er en svært ren type lanolin som trenger inn i hudens ytre lag for å forbedre fuktighetsnivået og gi myk hud. - Kremen trenger ikke fjernes før amming.
kr 164
- +
20 stk Philips Avent VIA beger - den ideelle løsningen for oppbevaring og mating av morsmelk og hjemmelaget babymat. Begerene kan kobles direkte på brystpumpen med adapter, og deretter gjøres om til en tåteflaske. Denne pakken inneholder 20 beger i to forskjellige størrelser, og en barneskje for praktisk mating av barnet.
kr 499
- +
Philips Avent SCF281/02 er en dampsterilisator for bruk i mikrobølgeovnen. Denne mikrobølgesterilisatoren dreper 99,9% av bakteriene, og passer både til bruk hjemme og borte. Med denne sterilisatoren får du sterilisert opptil 4 tåteflasker på bare to minutter. - Dampsterilisator for bruk i mikrobølgeovn - Lett og kompakt design gjør at den passer perfekt på reise også - Steriliserer på bare to minutter - Innholdet forblir sterilt i 24 timer dersom ikke lokket åpnes - Enkel i bruk - Passer de fleste mikrobølgeovner, både norske og utenlandske, og besteforeldrene sine. - Mål: 16,6cm høy, 28cm bred, 28cm dyp - Passer 4 stk Philips Avent tåteflasker, men passer stort sett alle tåteflasker på markedet! Klar på bare to minutter Tilsett vann, fyll og plasser i mikrobølgeovnen. Start ovnen og gjør noe hyggelig mens du venter på at flaskene dine blir helt frie for bakterier! (Ved effekt 1100-1850W beregn ca 2 minutter. Ved effekt 850-1000W ca 4 minutter og ved lavere effekt minst 6 minutter.)
kr 445
- +
AVENT Natural tåteflasker, inspirert av naturen! Philips AVENT tåteflaske 125ml Natural, en ny og forbedret tåteflaske fra AVENT. Inspirert av naturen og utformet etter mors bryst. Gjør det enklere å bytte mellom flaske og bryst. Ergonomisk utformet flaske. Unike kronbladformer i flaskesmokken som gjør at den ikke kollapser. Avansert anti-kolikk system.
kr 99
- +
Philips AVENT flaskesmokk 0m+ Natural, utformet etter mors bryst - inspirert av naturen. Gjør det enklere å bytte mellom flaske og bryst. Unike kronbladformer i tuten som gjør at flaskesmokken ikke kan kollapse. Avansert anti-kolikk system.
kr 84
- +
Flaskesmokk er inspirert av naturen og gjør det enklere for barnet å akseptere smokken. Den er designet etter barnets måte å die mors bryst, og den naturlige utformingen gjør det enklere å bytte mellom flaske og bryst. Det avanserte antikolikksystemet sørger for at luften går ned i flasken istedenfor barnets mage.
kr 84
- +
Philips AVENT flaskesmokk 3m+ Natural benyttes sammen med Philips AVENT Natural tåteflasker. Dette er en tåteflaske til mating av babyer og små barn. Vi anbefaler at man skifter ut flaskesmokken hver tredje måned pga. hygiene.
kr 84
- +
Philips AVENT flaskesmokk 1m+ Natural, utformet etter mors bryst - inspirert av naturen. Gjør det enklere å bytte mellom flaske og bryst. Unike kronbladformer i tuten som gjør at flaskesmokken ikke kan kollapse. Avansert anti-kolikk system.
kr 84
- +
- Anti-kolikk flasker og smokker, kan bidra til å redusere kolikk hos nyfødte - Settet inneholder 4 flasker, 100% fri for BPA og andre giftstoffer - kan steriliseres i maskin - Passer fra nyfødt opp til 6 måneder - Kompatibel med resten av Philips Avent produktene SCD290/01 settet inneholder: 2x 125ml Natural Tåteflaske 2x 260ml Natural Tåteflaske 2x Slow-Flow flaskesmokk 2x Medium-Flow flaskesmokk 1x Translucent orthodontic narresmokk (sutt) 1x Flaske og flaskesmokk børste Flasker og smokker reduserer luften barnet får i seg. Settet inneholder fire flasker, som kan brukes i sterilisatorer og flaskevarmere. Flaskene kan selvfølgelig også vaskes i oppvaskmaskinen. Den ortodontiske smokken hjelper til med gomme og tann utviklingen og er laget i BPA fri og giftfri plast Flaskene passer med resten av Philips Avent serien, inkludert Philips Avent brystpumper. Dette Philips Avent Newborn Starter Set er perfekt for den nyfødte og inneholder det du trenger for å starte med å gi barnet flaske. Settet er designet spesielt for nyfødte og opp til ca 6 måneder. I pakken får du med totalt Philips Avent flasker i to ulike størrelser; 4 oz. (125ml) og 9 oz. (260ml). Flaskene er i Natural serien, som er laget av barnevennlig BPA-fri plastikk. Flaskene passer med alt Philips Avent utstyr, inkludert Philips Avent brystpumper, noe som gjør at du enkelt kan pumpe melk direkte på tåteflasken! Flaskene leveres med to nivåer i flødet på smokken. 125ml flaskene er designet for bruk fra fødsel til ca 3 måneder, med slow-flow flaskesmokken, mens 260ml flasken er tiltenkt bruk fra 3-6 måneder med medium-flow flaskesmokken. Flaskesmokkene kan brukes om hverandre dersom barnet ditt har behov for det. Begge settene med flaskesmokker har det unike Avent Anti-Kolikk ventileringssystemet som gjør at luft kommer inn i flasken i samme hastighet som barnet suger; dette bidrar til reduksjon av vakuum og kan bidra til å redusere kolikk og luft i magen hos nyfødte.
kr 537
- +
Denne koppen hjelper babyen med overgangen fra flasken til den første koppen på en enkel måte. Myk vinklet tut for mindre hodevipping og håndtak formet til små hender med gummi gjør det enkelt for den lille å drikke. Enkelt for barnet og praktisk for deg. Denne koppen har en patentanmeldt ventil som garantert forhindrer søling. Koppen har vinklet tut for mindre hodevipping. Alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin og koppen er produsert i BPA-fritt materiale. Produktspesifikasjon: - 150 ml. - 4 mnd+. - Drikke uten å søle. - Hygienisk lokk som holder koppen ren. - Kan vaskes i oppvaskmaskin. - BPA-fri.
kr 133
- +
Natural flaske fra Philips Avent gjør flaskematingen mer naturlig for barnet og deg selv. Tuten har et innovativt, bladformet design som gir en naturlig sperre og minner om brystet, noe som gjør det enkelt for barnet å bli ammet og matet fra flaske. Naturlig grep. Unike og behagelige innlegg. Avansert system som motvirker kolikk. Ergonomisk form. Flasken er BPA-fri. Kompabilitet med hele det øvrige utvalget i AVENT-serien Produktegenskaper: - Den brede, brystformede smokken gir naturlig tak på samme måte som et ekte bryst, og gjør det enkelt for babyen å få mat fra både bryst og flaske. - Bladene inne i smokken øker mykheten og fleksibiliteten uten at smokken kollapser. Babyen få en mer komfortabel og tilfredsstillende mating. - Det nyskapende designet med doble ventiler reduserer kolikk og ubehag ved å slippe luft inn i flasken istedenfor i magen til babyen. - Flasken har en ekstra komfortabel form og er enkel å holde i og gripe, selv for babyens små hender. - Den brede flaskehalsen gjør det enkelt å rengjøre og fylle flasken. Består kun av noen få deler, slik at den er enkel og rask å sette sammen. Produktspesifikasjoner: - 100% BPA fritt polypropylen - 260 ml. - Smokk med sakte gjennomstrømming. - Naturlig formet smokk.
kr 105
- +
Bilde av Philips Avent Smokk 0-6 mnd, Nighttime, Blå Bilde av Philips Avent Smokk 0-6 mnd, Nighttime, Blå Bilde av Philips Avent Smokk 0-6 mnd, Nighttime, Blå Bilde av Philips Avent Smokk 0-6 mnd, Nighttime, Blå PHILIPS AVENT SMOKK 0-6 MND, NIGHTTIME, BLÅ 2stk Silikonsutter med Glow in the Dark håndtak så du enkelt finner smokken i mørket. Pris per 2pk kr 69. - kr 79.- Du sparer: kr 10 (13 %) PÅ LAGER 1 Hvorfor Mimmis.no ? Fri frakt over 1000.- og gratis bytte Lynrask levering Prisgaranti Kundeomtaler 9.32 / 10 VÅRT VARENUMMER: 7927 EAN: 8710103543350 VARENUMMER: 880182BLÅ LAGERSTATUS: PÅ LAGER MERKE: PHILIPS AVENT Vi vet at det er viktig å få den lille til å sovne igjen. Det unike håndtaket som lyser i mørket hjelper deg med å finne smokken uten å måtte slå på lyset.* *La de selvlysende håndtakene ligge i lyset før bruk. - Med håndtak som lyser i mørket - 6-18 mnd. - Ortodontisk og BPA-fri - Dobbeltpakning
kr 83
- +
To gjenbrukbare oppbevaringskrukker tilpasset Philips Avent 4-i-1 matlagingsmaskin 1 x 120 ml og 1 x 240 ml Utformet for oppbevaring i kjøleskap og fryser Utformet for plassbesparende oppbevaring Kan brukes i mikrobølgeovn og oppvaskmaskin Tette lokk for fersk og smakfull mat
kr 163
- +
2-pakning med matskjeer fra Philips Avent, med langt og sklisikkert håndtak som enkelt når ned til bunnen av matglasset. Tuppen er myk og skånsom mot barnets tannkjøtt.
kr 1
- +
Avent nyfødtsmokken trøster små babyer opptil to måneder gamle. Det lille og lette skjoldet passer godt til den nyfødte uten å berøre nesen. En ortodontiske, foldbare tuppen tar hensyn til babyens tannutvikling. Produktegenskaper: - Ekstra liten og lett for små babyer. - Våre sammenleggbare silikonsmokker har en symmetrisk form som tar vare på babyens gane, tenner og tannkjøtt ettersom de vokser. - Når smokkene ikke er i bruk, kan du ganske enkelt klikke på sokkelen før du oppbevarer smokken. Dette gjør at du holder smokken sikker og ren. - Det er enkelt å rengjøre smokken til den lille; legg dem i sterilisatorposen, eller legg dem i kokende vann. Produktspesifikasjoner: - Perfekt for den nyfødte. - 0-2 mnd. - Ortodontisk og BPA-fri.
kr 90
- +
Animal Soother 0-6M 2 Pk fra det bestselgende britiske merket Philips Avent er den perfekte smokken for ditt barn. – Pakke med 2 ortodontiske smokker. – Egnet for barn i alderen 0 – 6 måneder. – Fremmer naturlig amming. – Beskytter barnets munnutvikling. – Silikontåte som kollapser og har en symmetrisk form som tar vare på babyens gane, tenner og tannkjøtt når de vokser. – Selvlysende sikkerhetshåndtak for enkel fjerning. – Lokk som kan trykkes på for å holde babyens smokk ren. – Enkel å sterilisere i steriliseringsmaskinen eller i kokende vann. – Kan vaskes i oppvaskvaskemaskin. – BPA-fri. – Laget på merkets prisvinnende sted i Storbritannia.
kr 82
- +
Fashion Soother 0-6M 2 Pk fra det bestselgende britiske merket Philips Avent er den perfekte smokken for ditt barn. – Pakke med 2 ortodontiske smokker. – Egnet for barn i alderen 0 – 6 måneder. – Fremmer naturlig amming. – Beskytter barnets munnutvikling. – Silikontåte som kollapser og har en symmetrisk form som tar vare på babyens gane, tenner og tannkjøtt når de vokser. – Selvlysende sikkerhetshåndtak for enkel fjerning. – Lokk som kan trykkes på for å holde babyens smokk ren. – Enkel å sterilisere i steriliseringsmaskinen eller i kokende vann. – Kan vaskes i oppvaskvaskemaskin. – BPA-fri. – Laget på merkets prisvinnende sted i Storbritannia.
kr 83
- +
Fashion Soother 6-18M 2 pk fra det bestselgende britiske merket Philips Avent er den perfekte smokken for ditt barn. – Pakke med 2 ortodontiske smokker. – Egnet for barn i alderen 6 – 18 måneder. – Fremmer naturlig amming. – Beskytter barnets munnutvikling. – Silikontåte som kollapser og har en symmetrisk form som tar vare på babyens gane, tenner og tannkjøtt når de vokser. – Selvlysende sikkerhetshåndtak for enkel fjerning. – Lokk som kan trykkes på for å holde babyens smokk ren. – Enkel å sterilisere i steriliseringsmaskinen eller i kokende vann. – Kan vaskes i oppvaskvaskemaskin. – BPA-fri. – Laget på merkets prisvinnende sted i Storbritannia.
kr 83
- +
Vi vet at det er viktig å få den lille til å sovne igjen. Det unike håndtaket som lyser i mørket hjelper deg med å finne smokken uten å måtte slå på lyset.* *La de selvlysende håndtakene ligge i lyset før bruk. - Med håndtak som lyser i mørket - 0–6 md. - Ortodontisk og BPA-fri - Dobbeltpakning
kr 83
- +
Philips Avent kommer med en ny generasjon av smokker. Ultra Air er lettere, har mykere kanter og tut med myk tekstur. Smokken har også mer luftgjennomstrømning slik at den sensitive huden til barnet holder seg tørr. 98% av spedbarn tar smokken, dette er vår høyeste akseptrate. Smokkene kommer også i et praktisk steriliseringsetui, alt du trenger for å sterilisere smokken er vann og en mikrobølgeovn. Ortodontisk og BPA-fri.
kr 95
- +
Philips Avent kommer med en ny generasjon av smokker. Ultra Air er lettere, har mykere kanter og tut med myk tekstur. Smokken har også mer luftgjennomstrømning slik at den sensitive huden til barnet holder seg tørr. 98% av spedbarn tar smokken, dette er vår høyeste akseptrate. Smokkene kommer også i et praktisk steriliseringsetui, alt du trenger for å sterilisere smokken er vann og en mikrobølgeovn. Ortodontisk og BPA-fri.
kr 99
- +
kr 141
- +
Med den medfølgende boksen kan du sterilisere babyens smokk i mikrobølgeovnen og oppbevare den hygienisk når dere er på farta. Skyll smokkene, Legg dem i boksen, fyll på 25 ml vann, og kjør dem i mikro (750-1000W) i tre minutter. Hell av vann, avkjøl og bruk! Produktegenskaper: - Sensitiv hud trenger ekstra pleie. Avents FlexiFit-teknologi gjør at dette skjolder følger babyens naturlig ansiktsform for å gi en komfortabel passform. Babyen vil få færre merker og mindre irritasjon på huden. - Avrundet skjold minsker press og roer babyen på en mer komfortabel måte, siden det er skånsomt mot babyens kinn. - Skjoldene har seks luftehull for ekstra luftgjennomstrømning, utformet for å redusere hudirritasjon. - Babyer vet hva de liker! Avent har spurt mødre hvordan deres baby reagerte på Avents strukturerte silikonsmokker, og 96% svarte at babyen tok Avent ultra soft-smokkene. - Silikonsmokkens silkemyke tekstur trøster og roer babyen. Produktspesifikasjoner: - Supermyk og fleksibel. - 0-6 mnd. - Ortodontisk og BPA-fri. - 2 stk per pakke
kr 141
- +
Soothie er en smokk i en del, laget med medisinsk silikon. En fingerformet åpning foran gjør at den lille samtidig kan nyte den naturlige trøsten fra fingeren din. Smokken er ortodontisk og BPA-fri. Leveres 2stk per pakke
kr 152
- +
Steriliseringsposen er et praktisk og enkelt produkt å ta med seg rundt, passer perfekt i vesken. Produktet kan også benyttes i små mikrobølgeovner som ikke rommer mikrosterilisatoren, og er et rimelig alternativ til mikrosterilisatoren. Posen kan brukes opptil 20 ganger. Produktegenskaper: - Praktisk og enkelt. - Posene kan brukes opptil 20 gange. - En pakke inneholder 5 steriliseringsposer.
kr 160
- +
Philips Avent Bendy-koppen med sugerør og ergonomiske håndtak er ideell for barn som tar sine første slurker fra sugerør. Flasken bidrar til sunn tannutvikling. Fra 9mnd+
kr 124
- +
Dette digitale termometeret fra Philips AVENT kan brukes som både badetermometer og soveromstermometeret, og kan også brukes som en leke i vannet. -Nøyaktighet +/-1 C -Rask og pålitelig måling -Trygg å leke med -Flyter i vann -Batteritype: LR44 - 2stk (ikke med)
kr 259
- +
-30%
uGrow Smart Baby Monitor SCD860 fra Philips Avent sørger for at du kan holde et øye med din baby fra din smarttelefon eller nettbrett, uansett hvor dere er. – Vinner av 2015 iF Design Award. – Kompatibel med iOS og Android. – Gratis app. – SafeConnect Technology fungerer i alle nettverk (3G/4G/Wifi). – Appen stiller seg automatisk inn for best mulig tilkobling til babyen deres. – Dersom internettforbindelsen blir brutt vil skjermen hele tiden prøve å koble opp igjen. – Gir deg beskjed dersom tilkoblingen ikke kan gjenopprettes. – Sikker og privat tilkobling. – Støtter flere kameraer og seere slik at flere i familien kan se det nyeste tilskuddet i familien. – Privat modus lar deg bestemme når og hvis andre kan se på. – Appen støtter opptil 10 kameraer med tre samtidige seere per kamera. – Du kan tilpasse alle innstillinger og varsler. – Opptil 720p HD med kvalitet på både dagen og natten. – Video med fulle farger på dagen og infrarød svart- og hvittkamera på natten. – Bakgrunnmodus gir nedsatt strømforbruk. – Appen vil holde den informert om når barnet begynner å gråte, selv når du aktivt bruker en annen app. – Bidrar til å berolige babyen til søvne ved å spille en av de 10 beroligende vuggesangene. – Sett på vuggesangen direkte gjennom kameraet på barnerommet eller utenfra, via appen. – Sett en timer og velg hvilke sanger som skal spilles når. – Flerfarget nattlampe gir en beroligende og mild atmosfære for å hjelpe babyen å sove. – Start lampen direkte gjennom kameraet på barnerommet eller utenfra, via appen. – Sett en timer og velg hvilket lys som skal vises når. – Berolige og gjør babyen trygg med lyden av din egen stemme gjennom TalkBack-funksjonen. – Innebygd sensor måler fuktigheten, temperaturen og lyden på barnerommet. – Gjør terskelen for å lese av mer personlige for å lage et sunt sovemiljø for ditt barn. – Øyeblikksbilder for å fange babyens spesielle øyeblikk mens de sover. – Hva du får: – Smart babymonitor. – Strømforsyningsenhet. – Veggfeste. – Tekniske spesifikasjoner: – Krever iOS7 eller Android 4.1 eller nyere. – Krever 2.4 GHz trådløs internettilgang, ikke kompatibel med 5 GHz. – 1,3 megapiksel kamerasensor. – Fast fokusmodus. – Fokuslengden 0.2 – 3 meter. – Lyssensor. – Kompatibilitet: – Android; versjon 4.1 og over (telefon/tablet). – iPad: iPad 2 og nyere på operativsystem iOS7 og nyere. – iPhone: iPhone 4S og nyere på operativsystem iOS7 og nyere. – iPod: iPod Touch 5. generasjonen og nyere med operativsystem iOS7 og eldre.
Før: 2 199 kr 1 539
- +
En moderne barneseng fra BabyDan med justerbar høyde. Laget av bøk og MDF. Tradisjonelt lys, skandinavisk stil er konseptet med Comfort-serien som også består av et stellebord og en lekegrind. Alle produktene i serien oppfyller den nyeste sikkerhetsstandarden. Madrass til sengen selges separat. Mål: 60 x 120 cm
kr 1 199
- +
En nett, stilrent og praktisk stellebord fra Babydan som passer inn på et hvert barnerom. Gir en koselig og trygg stellestund. Den praktiske oppbevaringshyllen gir deg enkel tilgang til f.eks. stelleprodukter, bleier eller skiftetøy m.m. mens du har full kontroll på babyen. Stelleoverfalten Produktegenskaper: - Praktisk oppbevaringshyllen til f.eks. stelleprodukter, bleier eller skiftetøy m.m. - Stilrent og nett design. - Stellehøyden gir gode arbeidsvilkår. Produktspesifikasjoner: - Dimensjoner (HxBxD): 84,5x5gx71 cm. - Stellehøyde: ca. 75 cm. - Stelleoverflate (BxD): 50,5x70,5 cm. - Maksimalbelastning: 11 kg. - Vekt: 9 kg.
kr 999
- +
Mykt og luftig mikrofiberteppe og pute fra Baby Dan. Dette herlige dyne- og putesettet er laget i myk mikrofiber for å gi høy komfort og passer utmerket for allergikere. Dynen og puten kan vaskes i vaskemaskin og tørker veldig raskt. Materialet er Oeko-Tex®-sertifisert, noe som betyr at det ikke inneholder noen stoffer som kan være skadelige for barns hud og er fri fra formaldehyd, farger, parfyme og andre eteriske oljer. Mål: Dyne: 80 x 100 cm Pute: 35 x 40 cm Fyll: Dyne: 360 g Pute: 135 g Utvendig materiale: 100% bomull Fyll: 100% polyester mikrofiber Vaskeinstruksjoner: maskinvaskes på 60 °C
kr 499
- +
Fin sengehimmel til sprinkelseng fra BabyDan. Produsert av Øko-Tex 100 sertifisert materiale. Stativ inngår ikke, og må kjøpes separat.
kr 249
- +
Fin sprinkelbeskyttelse i hvit farge fra Baby Dan som passer til senger med målene 60 x 120 cm. Sprinkelbeskyttelsen er testet i henhold til Øko-Tex 100-standarden. Mål: H33 x B2 cm
kr 499
- +
BabyDan Sengehimmelstativ er et stativ til sengehimmelen, med et standardmål som passer de fleste sprinkelsenger. Stativet kan heves og senkes. Mål: H147 x B16 x D42 cm. Materiale: Metall. Farge: Hvit. OBS! Sengehimmel er ikke inkludert, men selges separat. Sikkerhet: OBS! Ikke bruk dette produktet til spedbarn og små barn siden de kan vikle seg inn/fast i tøyet. ADVARSEL: Fare for kvelning om barnet vikler seg inn i tøyet, kontroller festeanordningene regelmessig.
kr 249
- +
Grey Elefantastic Changing Mat fra Baby Dan vil passe inn i barnerommet og holder din lille komfortabel når det er tid for bleieskift. – Bomullstrekk med akrylbelegg som er lett å holde rent. – Fri for PVC. – Elefanttrykk på forsiden. – Logo på siden – Mål: 49 x 62 cm. – Skall: 100% bomull med akrylbelegg. – Fyll: 20H-skum. – Kun flekkrengjøring.
kr 499
- +
Svanemerket barnepleieserie helt uten parfyme for baby. Utviklet for å forebygge allergi og overfølsomhet.
kr 99
- +
Svanemerket barnepleieserie helt uten parfyme for baby. Utviklet for å forebygge allergi og overfølsomhet.
kr 109
- +
Svanemerket barnepleieserie helt uten parfyme for baby. Utviklet for å forebygge allergi og overfølsomhet.
kr 99
- +
Svanemerket barnepleieserie helt uten parfyme for baby. Utviklet for å forebygge allergi og overfølsomhet.
kr 109
- +
Denne nydelige klut kolleksjonen fra BabyLivia er produsert i økologisk musselin av høy kvalitet. De passer perfekt som gulpekluter, kosefiller eller svøpetepper. Klutene har god absorbering og tørker fort. Holder seg i tillegg myk vask etter vask. 100% økologisk bomull størrelse 75×75 cm 2-pack
kr 149
- +
Herlige myke vaskekluter i økologisk musselin av høy kvalitet fra BabyLivia. Behagelig og skånsom mot barnets hud. Klutene holder seg myk vask etter vask. Materiale 100% økologisk bomull Mål 20x20 cm
kr 129
- +
Test enkelt temperaturen på badevannet med disse badetermometrene.
kr 89
- +
Candide Multirelax er en ammepute med flere funksjoner. Under svangerskapet gir den god støtte til magen når man ligger En utrolig behagelig og komfortabel ammepute som plasserer barnet i perfekt høyde og samtidig avlaster ryggen mens man ammer eller gir flaske Kan enkelt gjøres om til et koselig og deilig rede for barnet slik at barnet kan slappe godt av i en behagelig stilling fra fødsel og opp til ca 6 måneder.
kr 949
- +
Praktisk neglsaks, neglfil og neglkliper for barn
kr 95
- +
Praktisk stolsele sikrer barn når de sitter på en vanlig stol. Det er ikke alltid man har en barnestol tilgjengelig, og da kan det være smart å benytte en stolssele slik at barnet kan sitte på en vanlig stol uten å falle ned.
kr 329
- +
Nydelig babygym fra Diinglisar.
kr 1 100
- +
Diinglisar spilledåse med kanin fra det svenske merket Teddykompaniet vil vugge barnet ditt trygt i søvn. – Trekk i halen for å spille – Myk kanin – Bånd øverst så det er enkelt å henge opp kaninen – CE-merket – Testet i henhold til EN71 Vaskes ved 40 grader.
kr 249
- +
En søt uro med diinglisar fra Teddykompaniet. Den myke kaninen og kua kan du henge over barnesengen. De fine figurene snurrer og spiller en koselig vuggevise når du drar i uroen. Uroen henger rundt en måne med stjernehimmel og skyer. - Spilledåsen er mekanisk, og krever ikke batterier - Stativet til uroen kan skrus fast i sengen - Fester medfølger Anbefalt alder: Fra 0 måneder.
kr 699
- +
Dr.Browns BPA fri flaskebørste for rengjøring av alle typer tåteflasker til barn
kr 99
- +
2pk silikon flaskesmokk for Dr.Brown`s standard tåteflasker
kr 59
- +
2pk silikon flaskesmokk for Dr.Browns`s tåteflasker
kr 69
- +
2pk silikon flaskesmokk for Dr.Browns`s tåteflasker
kr 69
- +